Comunicat

L'Ajuntament del Port de la Selva vol agrair la gran resposta de la població que ens ha acompanyat per mostrar amb cinc minuts de silenci la nostra repulsa més contundent al terrorisme i per expressar el nostre condol a les víctimes així com l'absoluta solidaritat amb els ferits i totes les seves famílies.

 

Al mateix temps, la concentració ens ha permès transmetre el nostre reconeixement i suport als cossos de seguretat i emergència que van treballar i treballen en els fets.

 

L’ajuntament del Port de la Selva no teníem previst cap acte oficial els propers dies, per contra si que hi ha programades actuacions i activitats de diferent caire en el municipi que hem decidit mantenir i convertir-les en actes en memòria de les víctimes.

 

Considerem que la millor manera de fer front a la barbàrie i a la violència és vivint sense por, amb tota llibertat i màxima normalitat, per això us convidem a participar amb el màxim respecte a les activitats i actes programats. Totes les activitats i actes programats, llevat de l’actuació infantil de dissabte a la tarda, començaran amb un minut de silenci en record de les víctimes.

 

El Port de la Selva, 18 d’agost de 2017