21è Festival de Sant Pere de Rodes: ROMANTICISME A TRES

21è Festival de Sant Pere de Rodes: ROMANTICISME A TRES - TEMPUS TRIO: MARIA TIÓ, violí; FERRAN BARDOLET, violoncel; RICARD ROVIROSA, piano

DATA: Dissabte, 21 d’agost de 2020, a les 20h.

LLOC: Monestir de Sant Pere de Rodes

*Places limitades. Més informació i venda d'entrades a: https://festivalsantpere.com/

PROGRAMA

Ludwig van Beethoven
Trio en Mi bemoll Major WoO 38
I. Allegro moderato
II. Scherzo: Allegro ma non troppo
III. Rondo: Allegretto

Franz Schubert
Trio en Si bemoll Major D. 28 ‘Sonatensatz’


Felix Mendelssohn-Bartholdy
Trio n. 1 en re menor Op. 49
I. Molto allegro ed agitato
II. Andante con moto tranquillo
III. Scherzo: Leggiero e vivace
IV. Finale: Allegro assai appassionato

* Concert en col·laboració amb AIE-CLÁSICOS EN RUTA

Fundat al 2018 per la violinista Maria Tió, el violoncel·lista Ferran Bardolet i el pianista Ricard Rovirosa, el Tempus Trio, tot i la seva breu trajectòria, ja és reconegut per la crítica i el públic com un dels més prometedors de la seva generació, cultivant importants èxits en diferents concursos i certàmens internacionals, entre els quals destaquen el primer premi del Concurs Internacional de Música “Grand Prize Virtuoso” 2019 a Brussel.les, la Medalla de Platí (primer premi) del “WPTA Singapore International Music Competition” 2019 i la Medalla de Plata al “2nd Vienna International Competition 2020”, en l’especialitat de música de cambra. Aquesta temporada, han estat seleccionats com a grup resident de la “Associación de Intérpretes de España” (AiE) per fer una gira de concerts per tot l’estat espanyol.
En l’actualitat, el Tempus Trio cursa un Màster de Música de Cambra a la prestigiosa Universiät Mozarteum de Salzburg amb el Professor Cibrán Sierra Vázquez, violinista del Cuarteto Quiroga.
La Maria, en Ferran i en Ricard són tres músics que, individualment, s’han  format a les millors institucions musicals amb grans professors com Joan Havill (Guildhall School of Music and Drama), Albert Atenelle (Trio Barcelona), Vera Martínez Mehner (Cuarteto Casals) i Natalia Shakhovskaya (Escuela Superior de Música Reina Sofía). La seva trajectòria individual ha estat igualment reconeguda amb múltiples premis a concursos nacionals i internacionals, acumulant una dilatada experiència concertística, havent actuat en importants sales de concerts. d’Europa, Àsia i Amèrica, en gires que han rebut l’aplaudiment de públic i crítica i l’atenció de grans mitjans de comunicació audiovisuals.

  • 21 agost 2021 a les 20:00h

    Monestir de Sant Pere de Rodes | ZONA A: 35€ / ZONA B: 30€