Festival de senderisme 2023

Al Port de la Selva tindrem l'oportunitat de gaudir de la ruta de Cala Tamariua a Cala Fornells de la mà d'un guia experimentat.
 
Dia: diumenge 24 de setembre
Hora: de 10h a 13h
Lloc de trobada: Aparcament de Cala Tamariua (final del c/ Punta de la Creu)
 
Un itinerari que et portarà a través de paisatges impressionants i llocs plens de història.
 
L’Inici de l’Experiència: Cala Tamariua
L’inici del recorregut es troba a la idíl·lica Cala Tamariua, una de les cales més encantadores del Cap de Creus. Amb el soroll suau de les onades com a teló de fons, començarem la nostra aventura per un camí ple d’emocions i descobriments.
 
Una Ruta Excepcional
Durant el recorregut, ens dirigirem cap a Cala Cativa, un petit paradís amagat. A través del corriol, ens endinsarem en la part més salvatge i impressionant del parc natural, envoltats d’una flora i fauna fascinant.
 
Tresors Geològics i Paisatges Inoblidables
No et perdis les curioses formacions geològiques que adornen el camí, testimonis dels segles d’evolució del territori. El paisatge, amb les seves vistes panoràmiques i les aigües cristal·lines de la Mar d’Amunt, et deixarà meravellat.
 
Història i Cultura
Al llarg del sender, trobarem testimonis del passat, com murs i barraques de pedra seca que són vestigis de l’antiga activitat vinícola de la zona. Un passeig entre el patrimoni cultural que ens permetrà connectar amb les arrels d’aquest lloc fascinant.
 
El Refugi de Cala Cativa
Un lloc ple de misteri i encant, el refugi de Cala Cativa, que antigament servia d’aixopluc als pescadors de la Mar d’Amunt, ens transportarà a una època passada, omplint-nos de records i emocions.
 
Un Camí Amb Baixa Dificultat Tècnica
La ruta és apta per a tots els nivells de senderisme, ja que és de baixa dificultat tècnica. Siguis un senderista experimentat o un principiant, aquesta aventura serà una experiència gratificant i enriquidora per a tots.
 
Una Experiència Inoblidable
Vine i uneix-te a nosaltres en aquest Festival de Senderisme, i descobreix la fascinant naturalesa del Cap de Creus. No perdis l’oportunitat de viure una experiència inoblidable, amb paisatges espectaculars i l’encant únic de Cala Fornells.
 
Gaudeix d’un dia ple d’aventura, connexió amb la natura i moments inoblidables.
T’esperem amb els braços oberts!
 
  • Del 24 de setembre al 24 de setembre de 2023   A les 10:00h