Marina Day - Dia dels Ports Esportius

Activitats programades al Club Nàutic Port de la Selva:


- A partir de les 10:00 H.: Carpa Protecció Civil - #pelsvalents #clauerssolidaris. Venda de clauers solidaris, a càrrec de voluntaris de Protecció Civil, per ajudar a la construcció del nou “Pediatric Cancer Center Barcelona” de Sant Joan de Déu.


- 10:00 H. : Recepció dels esportistes del Club, participants als Jocs Esportius Escolars de Catalunya.


- De 10:00 H a 11.00 H. : Taller teòric-pràctic de Paddel Surf. Per a tots els interessats en descobrir l’esport del Pàdel surf, us portem un especialista en el SUP (Stand Up Paddel), per a realitzar una sessió introductòria i divertida, on aprendrem que és el pàdel surf, les parts del material i la taula, com remar, eficàcia en la remada i els estiraments específics + pràctica en el mar. En aquesta sessió es pretén tenir una experiència i notar les sensacions que aquest esport t’ofereix.
Recorda portar: Banyador i samarreta, Barret, Ulleres de sol, Crema solar, Aigua.


- 11:30 H. : “Fem d’arqueòlegs”.
A la piscina del Club, de la ma del Centre d’Arqueologia Subaquàtica de Catalunya (CASC), els participants experimentaran la feina que fan els arqueòlegs subaquàtics, participant dels treballs que realitzaran dins l’aigua, amb restes arqueològics procedents d’un vaixell Romà enfonsat. Activitat per a nens i nenes de 6 a 14 anys, amb nocions de natació.
Durada de l’activitat 1 h 15’. Els participants hauran de dur banyador i tovallola.


- 16:30 H. : Clínic “aigua dolça | aigua salada”.
Exercicis per orientar-se en aigües obertes (mar). Iniciarem la pràctica a la piscina i seguidament anirem a mar.


- 18:30 H. : Taller SVB-DEA.
Taller de Suport Vital Bàsic i Cardioprotecció DEA. Nocions bàsiques per aprendre com hem d’actuar davant un cas d’emergència i com utilitzar un desfibril·lador, en cas de necessitat.
- Aperitiu, ofert pel Restaurant del Club Nàutic. Musclos de roca i sardines, amb copa de vi D.O. Empordà o copa de cava Perelada. Preu per persona: 12,50 €.


Important: Tots els menors d’edat hauran de venir acompanyats dels pares o tutors.