Mulla't 2019

El Mulla’t 2019 se celebrarà el diumenge 14 de juliol a les piscines amb una imatge fresca en què hi predominen els blaus i roses. Els flamencs i els nedadors són els protagonistes del cartell d’aquest any dissenyat per Ignasi Blanch i també ho seran dels articles que es vendran durant la jornada per captar fons per l’esclerosi múltiple.

El ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’ és l’esdeveniment que més ha donat a conèixer l’esclerosi múltiple. El seu objectiu és que durant un dia tothom pugui mostrar la solidaritat cap a les 9.000 persones que tenen aquesta malaltia a Catalunya mullant-se en les piscines que participen a la campanya. 

Cada any, el Mulla’t centra els seus esforços en donar visibilitat a una problemàtica en particular relacionada amb l’esclerosi múltiple.

Aquest any, ens mullem per donar visibilitat als símptomes invisibles de l’esclerosi múltiple que afecten a la qualitat de vida, com la fatiga, el dolor, la  tristesa o els problemes sexuals.

Les persones amb esclerosi múltiple veuen com sovint les persones no coneixen la seva malaltia i reaccionen amb incredulitat atès els símptomes invisibles. Des de la Fundació Esclerosi Múltiple, creiem que donar a conèixer la malaltia és fonamental per aconseguir la comprensió social i la solidaritat envers l’esclerosi múltiple.

A Catalunya més de 600 piscines participen al ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’. En moltes s’organitzen activitats lúdiques i festives -busca les activitats de la teva piscina- però totes tenen en comú el salt conjunt a l’aigua en el qual participen més de 100.000 persones.

De 10h a 13h a la piscina del Club Nàutic i a les 12h gran salt solidari, t'hi esperem! I a més, carpa amb venda d'articles de la campanya.

Per saber on et pots mullar, clica al següent enllaç: https://mullat.fem.es/activitats/