Mulla't 2022

MULLA'T

Un any més, El Port de la Selva es mullarà en la lluita per combatre l'esclerosi múltiple. Simbòlicament i de forma literal ja que, diumenge 10 de juliol es portarà a terme una nova edició de la campanya solidària 'Mulla't per l'Esclerosi Múltiple' en favor de la Fundació Esclerosi Múltiple. De 10h a 13h a la piscina del Club Nàutic. A les 12h el gran salt. Entrada gratuïta.

Des del 1994, cada any es convida a tota la societat a “mullar-se” en el sentit literal de la paraula, llençant-se a l’aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple.

A Catalunya aquest esdeveniment s’ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari i compta amb el suport de més de 600 piscines i clubs nàutics.

El proper diumenge 10 de juliol, El Port de la Selva a la Platja Gran i al Club Nàutic. El Mulla't té una doble finalitat. D'una banda, pretén conscienciar la societat respecte a la malaltia. D'altra banda, és la principal campanya de captació de fons de la Fundació Esclerosi Múltiple. Gràcies a campanyes com el Mulla't la FEM pot oferir serveis de neurorehabilitació en hospitals de dia i serveis d'inserció i orientació laboral a persones amb esclerosi múltiple. 

Com en edicions anteriors, des de les 10:00 hores del matí fins a les 14:00 hores, hi haurà un punt de venda de productes solidaris.

Més informació: https://www.cnps.cat/event/mullat-per-lesclerosi-multiple-2022/

 

  • Diumenge 10 juliol 2022