Espai Jove

En relació a les activitats adreçades cap al segment més jove de la població, disposem d’un Espai Jove , que és a la segona planta de la Casa del Mar del Port de la Selva. Es vol dinamitzar l’espai fent activitats, però sobretot vol ser un punt de trobada i d’experiències que es vinculin també amb la resta de gent del poble. Des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament del Port de la Selva volem participar en el procés educatiu dels joves del municipi creant recursos que els ajudin a dur a terme les seves tasques amb èxit, així com també que sigui un espai de lleure i d’interrelació entre joves d'edats diferents. A partir d’ara, es començaran a realitzar diverses activitats a l’espai com tallers i xerrades.

Punt d'informació i assessorament en diferents àmbits; recerca de feina, formació, salut i cultura,  amb la tècnica de Joventut, Mª José Navarro.

DEFINICIÓ:

És un espai de lleure, formació i trobada dels joves del municipi. On les diferents activitats que es porten a terme s’utilitzen com a mitjà d’aprenentatge i de creixement personal. Aquest projecte vol oferir un espai als infants i adolescents per trobar-se i compartir experiències a través del lleure.

 

OBJECTIUS:

  • Oferir un espai de trobada i de relació
  • Organitzar tot tipus d’activitats de lleure i d’oci
  • Organitzar cursos i tallers de formació
  • Aprofitar aquest espai per potenciar la cohesió social
  • Aprofitar aquest espai per entreveure inquietuds i necessitats dels joves
  • Aprofitar l’espai per parlar dels temes d’interès entorn el desenvolupament dels joves.

 

Correu electrònic: mjnavarro@altemporda.cat

Facebook: Joventut Port de la Selva