Salutació de l'alcaldessa

Com a alcaldessa del Port de la Selva, us dono la benvinguda a la porta virtual d’entrada al nostre municipi i a tots els serveis que posem a la vostra disposició. Aquesta web volem que sigui un espai de relació entre l’Ajuntament i els seus veïns; una forma més de participar en la vida del Port de la Selva.

Sempre m’he tingut per una persona molt propera als meus veïns i vull que tingueu clar que així seguiré sent. Com a alcaldessa del nostre municipi, estaré sempre al servei de la nostra gent; escoltant a tothom i no deixant mai ningú enrere.

Vivim en un món on les noves tecnologies tenen un paper molt decisiu. Des d’aquest Ajuntament liderarem el procés de posar-les a les vostres mans com a instruments d’ informació, proximitat, transparència i participació.

Com a administració més propera als veïns, treballarem per seguir donant un serveis de qualitat a tothom, gestionant de forma correcta, rigorosa i transparent els recursos públics, que són els de tots.

Els meu equip i jo confiem estar a l’alçada de les vostres expectatives per continuar construint el poble que tots volem.

Resto, sempre, a la vostra disposició!

Lídia Ferrer i Grau