10 anys d'esport i salut

10 anys de Piscina de Roses

La promoció 

A partir de l’1 de març de 2016, la Piscina de Roses posa en marxa la campanya de promoció “10 anys d’esport i salut”, que s’allargarà fins al 30 de juny, mes en el qual va ser inaugurada l’any 2006. Per tant, es compliran 10 anys de Piscina, equipamentque ofereix a Roses i als municipis de les seves rodalies un servei ampli i diversificat d’esport i salut.

Amb motiu de l’aniversari, s’ha creat aquesta campanya que ofereix un mes gratis i el 50 % de descompte en la matrícula a les noves altes. Cal dir que la quota gratuïta es podrà gaudir a l’agost o al setembre, segons s’esculli.

A més, tots els nous abonats s’enduran dues invitacions i una sessió gratuïta d’assessorament esportiu, que els aportarà les recomanacions més adequades de pràctica esportiva segons les seves necessitats i possibilitats. 

El servei

A la Piscina de Roses hi trobareu les millors instal·lacions: piscines climatitzades que compten amb un sistema innovador i de gran qualitat per al tractament de l’aigua, zona Spa amb sauna, bany de vapor, dues banyeres d’hidromassatge i un solàrium natural exterior.

També cal destacar els 250 m2 de sala de fitnes amb un equipament cardiovascular i muscular complet, una sala polivalent i la sala d’Spinning® (centre oficial).

A més, es programen 85 sessions a la setmana d’activitats dirigides de condicionament físic i salut, i s’organitzen cursos de natació per a totes les edats i els nivells.

Tot plegat, amb un equip preparat i qualificat, i amb un preu a mida, segons tipus de quota (familiar o individual), edat, horaris d’accés o serveis contractats. 

I per celebrar-ho...

Coincidint amb el 10è aniversari, comptarem, en breu, amb un espai exterior de pràctica esportiva que complementarà l’activitat de les sales, i ampliarà els serveis de la Piscina de Roses. Serà una nova zona d’entrenament, que ocuparà l’espai exterior de les sales i que estarà format per una zona de pes lliure amb material específic i terra de cautxú, una gàbia i els seus accessoris per a l’entrenament funcional, i un espai ampli amb marcatges al terraper treballar desplaçaments, velocitat, agilitat... En aquest nou espai, s’hi desenvoluparan activitats dirigides, noves tendències, dins el Pack fitness i,quan no sigui així, estarà a disposició de l’ús lliure per als abonats que tinguin la quota general. Us enmantindrem informats!