Ampliació del termini del servei d'atenció gratuït per incidències relacionades amb el 4G

05/12/2019

COMUNICAT DE FINALITZACIÓ DEL SERVEI

Tal i com es va comunicar amb anterioritat el servei de telefonia mòbil de 4a Generació (4G a la banda de 800MHz) pot produir afectacions en la recepció de la televisió digital terrestre (TDT).

Per solucionar aquestes afectacions i garantir que la posta en servei de les estacions base de telefonia mòbil no afecti a la TDT, l’entitat LLEGA800 porta a terme les actuacions tècniques necessàries en les instal·lacions de recepció dels usuaris de TDT. Aquestes actuacions són de caràcter gratuït per els ciutadans afectats.

D’acord amb l’Orde Ministerial que regula aquest procés, el termini per sol·licitar les actuacions en cas d’afectació per part dels usuaris de TDT és de sis mesos des de la posta en servei de les estacions de telefonia mòbil. Aquest termini finalitzava el 31 de desembre de 2019, però S'HA AMPLIAT FINS EL DIA 31 DE GENER DE 2020, dia fins el qual es podran sol·licitar les actuacions gratuïtes per part dels usuaris de la TDT per les possibles afectacions ocasionades pels nodes 4G a la banda 800 MHz.

Per a qualsevol dubte o incidència poden contactar amb el centre d’atenció a l’usuari al telèfon gratuït 900 833 999.