Nova temporada del Club de Lectura

10/10/2018

Sis anys, 53 llibres i seguim llegint

El setembre de 2012 començàvem una activitat de dinamització cultural nova per la Biblioteca del Port de la Selva. Encetàvem unes reunions els darrers divendres de mes a primera hora de la tarda a la biblioteca municipal, on ens trobàvem i on volíem parlar de llibres.

Després de sis anys i 53 llibres, amb títols ben diferents que ens han portat de la mà a diferents punts de la geografia planetària, que ens han fet recordar moments, despertat emocions i que ens han fet reflexionar a partir de temes diversos, encetem la sisena temporada del club de lectura, mar de lletres, a la biblioteca del Port de la Selva.

Com cada any, les sessions es fan el darrer divendres de mes a les 15.15h a la biblioteca municipal, excepte el mes de desembre que la trobada es farà l’últim divendres abans de les festes de Nadal. El funcionament és senzill: es reparteix un llibre, i es comenta el llibre que s’ha repartit en la sessió anterior, així tots els participants tenen un mes de temps per llegir el llibre per comentar. També es reparteix una petita guia de lectura amb dades de l’autor i del llibre. En total són nou sessions i nou llibres per temporada. En la darrera sessió, la corresponent al mes de maig, com a cloenda, es convida a un autor de les comarques gironines a participar en el club, per comentar el seu llibre. Aquest any l’escriptora convidada serà la Núria Esponellà.

Alguns del llibres seleccionats per aquest curs són: manual per a dones de fer feines, la vida pot ser rosa, flor de neu i el ventall secret, les set portes del Call, l’arrencacors, el mundo según Garp, Josafat, les generacions espontànies i una dona d’aigua.

Aquesta és una activitat gratuïta, patrocinada per l’Ajuntament del Port de la Selva i la Central de Biblioteques de Girona. L’únic requeriment per participar al club de lectura, és tenir ganes de llegir i de compartir una estona parlant de llibres amb la resta de participants.