Primers casos confirmats de Covid-19 al municipi - Actualitzat

23/12/2020

Vint-i-quatre hores després de les primeres dades, el nombre de positius i confinats va en augment. De 8 positius s'ha passat a 11 i de 15 confinats a 19. Fem un crida general a extremar les precaucions i a evitar totes les activitats que no siguin indispensables. Del comportament individual i col·lectiu de tots nosaltres en depèn l'evolució de la situació.

22/12/2020

Després de passar 9 mesos amb zero casos directes de Covid-19 al nostre municipi, en les últimes 36 hores, ens comuniquen que el virus s'ha instal·lat entre nosaltres i ara mateix tenim 8 casos positius confirmats, més 15 persones confinades a casa. Us preguem la màxima prudència en el vostre dia a dia per mirar d'aturar aquesta cadena de contagi.

Juntament amb sanitat estem estudiant la possibilitat de fer un cribratge massiu a tota la població per mirar de filtrar tots els possibles positius assimptomàtics que poguem tenir. Si creieu que teniu algun símptoma, no dubteu a trucar al 061 i aïllar-vos de la resta de persones amb qui convisqueu.