Sant Jordi al Port de la Selva

20/04/2020

SANT JORDI AL PORT DE LA SELVA

En motiu de la diada de Sant Jordi, l’Ajuntament del Port de la Selva farà arribar un llibre a totes les nenes i nens de 0 a 14 anys. Es tracta d’un recull de llegendes locals editat l’any 2006 en el marc d’un programa trasfronterer. Escrit en català i francès pels alumnes del CEIP Les Clisques del nostre municipi i els alumnes de l’escola Jacques Prévert de Cabestany, amb dibuixos d’en Carles Romeu, és una interpretació local de les llegendes del trobador Guillem de Cabestany i de la Cabra d’or.

Per poder fer arribar el llibre a totes les cases comptarem un cop més amb la col·laboració de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil del nostre municipi.

Altrament, com ja apunta alguna iniciativa popular i malgrat el confinament, us animem a visibilitzar el Sant Jordi amb el guarniment de les vostres finestres i balcons amb pancartes dibuixades o manualitats. Farem un recull de les més originals i les publicarem a les nostres xarxes socials. Podeu enviar-nos les fotografies per whatsapp al 697 196 393 o penjar-les als posts sobre Sant Jordi que trobareu a les nostres xarxes socials. Traieu la vostra vena artística i animeu-vos a participar! 🌹🐉