Tramuntanart 2018

El pròxim 2 de juny arranca una nova edició del Tramuntanart que es podrà visitar fins el dia 10 del mateix mes. Durant aquest període es podran contemplar les diferents obres de 69 artistes de diferents disciplines que estaran exposades en diversos emplaçaments del poble, ja sigui a l'exterior, en carrers i places o en l'interior d'alguns edificis.

 

Què és el Tramuntanart?

El TRAMUNTANART, és la Mostra d’Art Contemporani relacionada amb la tramuntana, sense precedents a casa nostra que té com objectiu principal fer conèixer el Port de la Selva i convertir aquesta Mostra en un referent del nostre clima i de la nostre cultura. 

Artistes de diferents països i de diferents disciplines participen amb les seves instal·lacions, escultures, poemes, música de vent, etc., sense cap interès econòmic, sense cap premi a guanyar.

L’objectiu dels participants és passar una jornada tots plegats, per experimentar i fins i tot investigar sobre els efectes que la tramuntana provoca a la natura (roques, fauna, flora, etc.) o bé a l’esser humà.

Cartell creat per l'artista Paula Bonet.