XII Fira de l'Espàrrec - 2 i 3 d'abril 2022 ANUL·LADA

30/03/2022

ANUL·LADA PER MOTIUS METEOROLÒGICS, no obstant, els restaurants oferiran plats amb espàrrecs durant el cap de setmana.

Dates: Dissabte 2 i Diumenge 3 d’abril de 2022

Aquest 2022 torna la Fira de l’espàrrec de bosc per omplir El Port de la Selva d’activitat.

El Dissabte 2 d’abril donarem el tret de sortida a la fira amb la programació de la conferència "Un petit viatge pel vostre poble", a càrrec de Josep M Dacosta i organitzada per Òmnium Cultural Empordà. Tot seguit,  podrem gaudir del concert de La Vella Dixieland al Moll d’en Balleu i per  finalitzar la jornada,  anar a sopar als diferents restaurants del poble,  que oferiran plats especials dins la seva carta  que inclouran l’espàrrec de bosc com a ingredient.

El Diumenge 3 d’abril , la 12a Fira de l’espàrrec  de bosc  torna a omplir el Carrer del Mar i el Passeig del Mil·lenari . A la fira hi trobareu  parades  amb  una gran varietat de productes artesanals i un gran assortiment de tastets elaborats amb productes naturals i amb espàrrecs de bosc així com parades d’artesania. Pels més petits, una tirolina gegant i un rocòdrom per a què puguin gaudir també de la jornada!

La fira es tancarà amb  l’actuació del grup d'havaneres  la Mar d’Amunt, mentre degusteu el tradicional cremat del  Cap de Creus. 

Un cap de setmana per viure El Port de la Selva, Us hi esperem!