XI Fira de l'Espàrrec - ReFira del Port de la Selva

0

Aquest 2019 entenem que amb l’onzena edició obríem un nou cicle, hem repensat la Fira de l’Espàrrec fent-la créixer en continguts, activitats i temps, omplint el 1r cap de setmana d’abril.

El dissabte 6 a la tarda traurem les botigues al carrer, un carrer que animarem amb activitats lúdiques i culturals. Al vespre podreu participar a la 1a Ruta de Tapes de l’espàrrec pels establiments del poble i acabar la nit descobrint un espai molt especial, on gaudir d’un concert de música tranquil·la i una copa amb el amics.

El diumenge 7 d’abril, la 11a Fira de l’espàrrec de bosc torna a la seva ubicació original, el carrer Mar i el Passeig del Mil·lenari. A la fira hi trobareu parades que oferiran una gran varietat de productes artesanals i un gran assortiment de tastets elaborats amb productes naturals i amb espàrrecs de bosc. Per gaudir de la tarda, més activitats: un viatge al País de Xauxa per els més petits, un passeig amb els gegants Baldiri i Neus del Port de la Selva i tancant un cap de setmana ple de sensacions, el grup d’havaneres Mar d’Amunt actuaran per tots vosaltres, mentre degusteu el cremat del Cap de Creus.

Un cap de setmana per viure El Port de la Selva, amb tots els sentits. Us hi esperem!

Aquells artesans interessats en participar en l'onzena edició de la Fira de l'Espàrrec cal que es descarreguin i omplin el document que trobaran adjunt, i formalitzin la inscripció a l'Ajuntament del Port de la Selva. Data límit: Dijous 4 d'abril.