TramuntanArt 2015

El 7 de juny de 2015 es va inaugurar la sisena edició del TRAMUNTANart, a vora mar, al Port de la Selva, que es va extendre fins el 14 de juny. El TRAMUNTANart, és una mostra d’art contemporani a l’exterior, sense finalitat comercial, amb l’objectiu de reflexionar i experimentar amb el vent, interpretant com actua o les seves conseqüències sobre la natura, el material urbà o sobre el mateix ésser humà,  des de diferents sensibilitats i perspectives.

El TRAMUNTANart és una mostra única, original i potent, una proposta creativa entorn del vent del nord. Aquesta mostra es va dissenyar des dels seus orígens a partir de la il·lusió, sense cap premi material ni sense jutges, per artistes que hi participen sense cap més objectiu que fer ART, on guanyen la cultura, la comunicació i les persones.

El TRAMUNTANart, és una interpretació sobre un element normalment negatiu però que és inherent i inseparable del Port de la Selva i del Cap de Creus, forma part del paisatge i del caràcter.

El TRAMUNTANart  té la força que des dels seus inicis li va donar l’artista Carles Bros, que és el director de la mostra.

En les cinc edicions anteriors hi van participar més de 300 artistes de diferents països que van expressar les seves interpretacions artístiques originals en diferents propostes: instal·lacions, escultures, ceràmiques, pintures, joies, fotografies, música, performances, videoart i dansa contemporània.

El TRAMUNTANART 2015 fou organitzat conjuntament per l’Ajuntament del Port de la Selva, l’Associació de Restauració i Comerç del Port de la Selva, sota la direcció del seu creador, Carles Bros. 

Programa d'actes 2015