Anem amunt!!! Espectacle i música pels menuts: 25 juliol

Anem amunt!! amb els Atrapasomnis

El savi Magí portava anys intentant enviar missatges a la seva enamorada, la lluna. En un dels seus intents, inventa una màquina per llançar una ampolla amb un missatge, amb tanta mala sort, que aquesta va a parar dins d’un ull de la lluna, quin desastre!!!

Així comença la nova aventura d’Els Atrapasomnis, entre tots i totes hem de fer alguna cosa per ajudar a la lluna.

Un nou format de gran concert familiar, amb set músics a dalt l’escenari, que faran de la música el millor instrument per arribar a la lluna i ajudar-la. Un repertori renovat i actual, amb els clàssics de sempre del grup, amb les cançons del dos disc publicats, l’hora dels somnis i Anem amunt i juntament amb tota l’escènica i energia que els caracteritza. Una festa en tots els sentits, on tot el públic participa a través de les noves cançons i coreografies. El principal objectiu d’aquest espectacle és fomentar la cooperació, i donar un missatge que expliqui que totes i tots som igual d’importants quan es treballa en equip. 

Durada: 60-70 minuts

Edat recomanada: Per a tots els públics.

DATA: Diumenge 25 de juliol a les 19:30h

LLOC: Passeig del Mar.

*Cal inscripció prèvia. Inscripcions a l'Oficina de Turisme presencialment, per telèfon 972 387 122 o mail a turisme@elportdelaselva.cat

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=hRUXLN3rOL0