Presentació de l'alcalde

Benvinguts a la web de l'ajuntament del Port de la Selva. Tant si ja coneixeu El Port de la Selva, com si és la primera vegada que us interesseu per la nostra vila, espero que trobeu en aquest espai informació d'interès. No cal que us digui que aquesta és una web viva i per aquest fet us agrairem que ens feu arribar les vostres opinions i consideracions, a través del correu electrònic.

El nostre municipi gaudeix d'una immillorable situació dins la península del Cap de Creus. La nostra geografia ha estat, i és encara, font d'inspiració d'escriptors, pintors i altres artistes. El nostre terme compta amb una gran varietat de paisatges. La sinuosa zona muntanyenca de la serra de Rodes i el massís del Cap de Creus, la ufanor de les valls de Rubiés, Sant Baldiri i Santa Creu, l'encís de les cales abruptes de la mar d'Amunt i la imponent badia on reposa el poble. Aquesta gran varietat de formes ens permet gaudir de la natura amb intensitat i tranquil·litat alhora.

Però, a tot això cal afegir-hi el nostre llegat cultural, amb un patrimoni històric de primer ordre que té el seu màxim exponent en el monestir de Sant Pere de Rodes, sense desmerèixer les restes que van des del neolític a l'arquitectura tradicional de la pedra seca.

Aquesta combinació entorn-patrimoni ens proporciona racons únics i irrepetibles. Si això ho afegim a uns bons serveis i a la nostra gent, us puc dir amb certesa que El Port de la Selva és un lloc ideal per viure-hi, per passar-hi el cap de setmana o totes les vostres vacances.

Sigueu-hi tots i totes molt benvinguts.

 

Josep Maria Cervera